Taal informatie

De volgende onderwerpen geven informatie over het wijzigen van een taal of informatie in een andere taal verkrijgen.

Taal wijzigen Controller

Doorloop de volgende stappen om de taal op de Controller in te stellen:

• Tik op systeemtijd ''.
  • Doorloop het pad:.
  • Tik op de instelling Taal. (Gebruik de pijlknoppen om deze instelling te zien.) Een pop-up verschijnt.
  • Selecteer een taal.
  • Tik op bevestigen ''.

U heeft de taal van de Controller gewijzigd.

Figuur 49: Taal selecteren.

Taal wijzigen HortiMaX-Go! online help

De HortiMaX-Go! online help is beschikbaar in meerdere talen. Als u op de knop Taal wijzigen '' klikt, ziet u een lijst met de beschikbare talen.

• Klik op de knop Taal wijzigen ''.
  • Selecteer de gewenste taal.

U heeft de taal van de online help gewijzigd.

Voorbeeld

Figuur 50: Beschikbare talen.

Hulpbronnen per taal

De HortiMaX-Go! online help is beschikbaar in verschillende talen. Per taal vindt u de bijbehorende documentatie.

Voor enkele talen is er wel documentatie, maar geen HortiMaX-Go! online help. Deze talen zijn: Turks, Koreaans, Italiaans en Vietnamees.

Türkçe

한국어

Italiano

Tiếng việt