Klimaatregeling

Standaard staan alle aangesloten klimaatregelingen op een veilige, vaste positie. Ramen en schermen staan op 0%; diverse andere apparatuur, zoals: kachels en koeling, staan uit. Voor het gebruik van de klimaatregeling dient u instellingen en regelingen in te stellen.

De klimaatinstellingen, zoals: looptijd en openingsrichting, dienen tijdens de installatie te zijn doorlopen. Bekijk Klimaatinstellingen voor meer informatie.