Systeeminstellingen

Wanneer u voor het eerst gebruikmaakt van het systeem dient u de taal en de meeteenheid in te vullen. Daarnaast moet u aangeven welke onderdelen (Smart Switches) in het systeem zitten.

Nieuwe start

Als u het systeem voor het eerst opstart, komt u in het opstartmenu terecht. Hier stelt u de taal en de meeteenheid in.

De meeteenheid kunt u later niet aanpassen.

Voorbeeld

Figuur 38: Opstartmenu

• Tik op de instelling Taal. Een pop-up verschijnt.
    • Selecteer de gewenste taal.
    • Tik op bevestigen ''.
  • Tik op de instelling Meeteenheid. Een pop-up verschijnt.
    • Selecteer de gewenste meeteenheid.
    • Tik op bevestigen ''.
  • Tik op de instelling Bevestigen. Een pop-up verschijnt.
    • Selecteer Ja.
    • Tik op bevestigen ''.

U heeft nu het opstartmenu doorlopen. Het scanscherm opent automatisch.

Scannen

De bedieningsschakelaars van de HortiMaX-Go! zijn de Smart Switches. U dient in het systeem aan te geven welke Smart Switches aanwezig zijn. Hiervoor scant u het systeem. Dit doet u in het scanscherm; dit scherm opent bij een nieuw systeem automatisch.

Het scanscherm zelf openen, doet u als volgt:

• Tik op systeemtijd '' om het configuratiemenu te openen.
  • Doorloop het pad: .

Het scanscherm zal in eerste instantie leeg zijn. Dit betekent dat er nog geen Smart Switches zijn gevonden.

• Tik op scannen ''.

Er wordt nu gescand naar Smart Switches. Wanneer dat klaar is, verschijnen alle in het systeem aanwezige Smart Switches.

Voorbeeld

Figuur 39: Smart Switches gevonden in het systeem.

Indien er Smart Switches zijn gevonden die niet gebruikt worden of aangesloten zijn, dient u deze uit de configuratie te halen. Hiervoor past u de configuratiestatus aan. Dit doet u als volgt:

• Tik op de Smart Switch die u wilt uitschakelen/verwijderen. Een pop-up verschijnt.
  • Selecteer de gewenste status.

De status is aangepast.

Indien nodig kunt u een aangepaste configuratiestatus herstellen. Hiervoor doorloopt u bovenstaande stappen nogmaals en selecteert u de status 'Herstellen'.

Figuur 40: Status veranderen.

Als u alle onderdelen heeft nagelopen en de configuratie correct is, tikt u op opslaan ''. Het systeem zal zichzelf inrichten en u komt in het thuisscherm terecht. Hier ziet u alle beschikbare regelingen. Voor meer informatie, zie Schermopbouw.