Grafieken

Bij verschillende regelingen kunt u een grafiek bekijken. Deze kunt u vinden onder de tegel met het icoon 'Toegang tot grafiek' .

De gegevens van de huidige dag worden automatisch geladen.

Nr. Betekenis
1 Grafiek; hier kunt u de gegevens aflezen.
2 Tabel; hier vindt u de gegevens in tabelvorm.
3 Bediening data en gegevens; hier kunt u (meerdere) data selecteren en de gegevensknoppen gebruiken.

In de grafiek kunt u één, twee of drie lijnen zien. Het scheelt per regeling hoeveel lijnen u ziet en wat de betekenis ervan is. In bovenstaande afbeelding ziet u drie lijnen met de volgende betekenis:

• Rood = Temperatuur [°C].
  • Geel = RH [%].
  • Blauw = CO2 [ppm].

De betekenis van de kleuren kunt u aflezen in de tabel onder de grafiek. Daarnaast is de betekenis van de kleur ook aangegeven als gekleurde knop met bijbehorend icoon. Deze ziet u rechtsonder staan.

x-as

Op de x-as ziet u de datum en het tijdstip staan. De datum kunt u onderin aanpassen met behulp van de knoppen. De tijdstippen passen zich hierop aan. Alleen aan de linker- en de rechterkant van de grafiek ziet u altijd 00:00 staan.

Hier ziet u in eerste instantie de huidige datum staan. Met behulp van de pijltoetsen kunt u de datum aanpassen.

Hiermee geeft u aan dat u de gegevens van één dag wilt zien (bijvoorbeeld: vandaag).

Hiermee geeft u aan dat u de gegevens van twee dagen wilt zien (bijvoorbeeld: vandaag en gisteren).

Hiermee geeft u aan dat u de gegevens van zeven dagen wilt zien (bijvoorbeeld: de afgelopen week).

De geselecteerde kalenderknop heeft een groene achtergrond.

y-as

De getallen op de y-as behoren bij de geselecteerde gegevensknop. Selecteert u bijvoorbeeld de rode knop (temperatuur), dan staat hier de temperatuur in graden Celsius. Wanneer u de gele of blauwe knop intikt, dan past de grafiek zich daarop aan.

Hoeveel gekleurde knoppen u ziet staan, is afhankelijk van de geselecteerde regeling. Dit kunnen er één, twee of drie zijn. Het icoon op de knop geeft aan welke gegevens u ziet. Bijvoorbeeld: op de blauwe knop ziet u het icoon voor CO2 staan.