Internetconnectie CloudBoX

Om de HortiMaX-Go! en de CloudBoX met de cloud te verbinden, heeft u het volgende nodig:

• Een bekabelde internetconnectie (LAN).
  • Een router met DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) server functie.

Dit is nodig voor het verspreiden van IP-adressen. De router moet voldoende poorten hebben om de CloudBoX en de Controllers individueel te verbinden.

De HortiMaX-Go! ondersteunt geen wifi. Indien er niet genoeg poorten beschikbaar zijn, kan een netwerkschakelaar worden gebruikt.

Router met DHCP

De router heeft een vaste/open internetverbinding nodig, waarbij een snelheid van 3G of 4G voldoende is.

Het wordt aangeraden om een 4G modem router te kopen in het land waar de Go! geplaatst wordt. Deze routers worden vaak verkocht in combinatie met een simkaart voor datagebruik. Het benodigde datagebruik hangt af van de grootte van de configuratie en uw gebruik. Een bundel van 10 GB wordt aangeraden.

Er kan slechts één DHCP-server in een netwerk zijn.